Tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom

Pon-Pet: 08:00 - 16:00

24h Servis

Telefon: +387 35 364 430

Krečanska 15A, pp 1, 75000 Tuzla

Upoznajte naše Experte

AM-Pneumatik d.o.o. je osnovan 2003. godine a danas je jedan od lidera na bosanskohercegovačkom tržištu pneumatskih I elektropneumatkih elementa kao I filtracije komprimovanog zraka .Naša kompanija je od osnivanja zastupnik I distributer Japanskog brenda SMC, najvećeg svjetskog proizvođača opreme za komprimirani zrak I automatizaciju postrojenja.

 SMC je osnovan 1959. godine u Tokiju u Japanu kao proizvođač sinteriranih metalnih filtera i sistema za filtriranje. Evolucija od osnovne pneumatike do sofisticiranijih rješenja za automatizaciju donijela je SMC-u globalni tržišni udio od 30% i 65% na japanskom tržištu.

Sa ponosom mozemo reci da nasa kompanija od 2020 godine postaje I ovlašteni distributer poznate Japanske koorporacije Mitsubishi Electric Corporation a od 2022. godine i ovlašteni distributer za MurrPlastik.

Mitsubishi Electric Corporation je formirana 1921. godine izdvajanjem odjela za proizvodnju električne opreme za brodove. Danas Mitsubishi Electric ima tvornice, R&D centre i prodajne organizacije u preko 120 zemalja svijeta.

Tehnološki napredak je pokretač  promjene u savremenom životu.

Više od 90 godina Mitsubishi Electric doprinosi ovom procesu vrhunskom tehnologijom, inovacijama i visokokvalitetnim proizvodima.

 

Murrplastik je lider u pružanju visokokvalitetnih sistema za označavanje kablova i usluga korisnicima širom svijeta.

Njegov fokus na zadovoljavanje potreba kupaca i prevazilaženje očekivanja ukorijenjen je u njegovoj kulturi od početka kompanije, prije skoro 60 godina. Inovativna rješenja za sve vaše potrebe za upravljanjem kablovima i označavanjem. Kao pioniri u oblasti visokotehnoloških proizvoda napravljenih od plastike, danas ćete pronaći naša rešenja za kablove u skoro svakoj grani industrije širom svijeta.

Sticanje konkurentske prednosti kroz inovacije, jedan je od principa koji nas vodi, a koji je do danas rezultirao sa više od 100 patenata. Svojom kulturom inovacija pokrećemo napredak.

Murrplastik proaktivno proširuje svoj tim prodajnih inženjera, ovlaštenih prodajnih predstavnika i distributivnih mreža kako bi dodatno podržao naše cijenjene kupce.

Zajedno čemo riješiti svaki problem

Tim je skup pojedinaca koji radeći zajedno postižu rezultate čija kvaliteta nadrasta pojedinačna postignuća članova tima. Zato mi vjerujemo u timski rad I zajedno sa našim klijentima koračamo ka novim dostignućima.

+387 35 364 430

RADNO VRIJEME

Ponedeljak - Petak: 8:00 - 16:00

Iskustvo

Više od 90 godina Mitsubishi Electric doprinosi ovom procesu vrhunskom tehnologijom, inovacijama i visokokvalitetnim proizvodima.

Primaj Specijalne ponude

Registruj te se da bi dobili najnovije posebne ponude.

    Vizija i posvečenost

    AM-Pneumatik d.o.o. u saradnji sa našim svjetski poznatim partnerima vam pruža najbolju stručnost i podršku za vaše projekte automatizacije. Kao odgovoran dobavljac  industrijske opreme za automatizaciju, mi svaki dan dokazujemo našu posvećenost trzistu BiH tako sto nasim klijentima, kroz nas know-how,tehničku podršku I rad na terenu , izlazimo u susret I nudimo adekvatna rješenja u raznim procesima proizvodnje.

    Misija

    Japanska poslovica kaže: ”Niko od nas nije pametan toliko koliko svi mi zajedno.” Toga su svjesna uspješna preduzeća i zato se kontinuirano bave svojim timovima. Tim je skup pojedinaca koji radeći zajedno postižu rezultate čija kvaliteta nadrasta pojedinačna postignuća članova tima. Zato mi vjerujemo u timski rad I zajedno sa našim klijentima koračamo ka novim dostignućima.