Tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom

Pon-Pet: 08:00 - 16:00

24h Servis

Telefon: +387 35 364 430

Krečanska 15A, pp 1, 75000 Tuzla

Upoznajte naše Experte

AM-Pneumatik d.o.o. je osnovan 2003. godine a danas je jedan od lidera na bosanskohercegovačkom tržištu pneumatskih I elektropneumatkih elementa kao I filtracije komprimovanog zraka .Naša kompanija je od osnivanja zastupnik I distributer Japanskog brenda SMC, najvećeg svjetskog proizvođača opreme za komprimirani zrak I automatizaciju postrojenja.

 SMC je osnovan 1959. godine u Tokiju u Japanu kao proizvođač sinteriranih metalnih filtera i sistema za filtriranje. Evolucija od osnovne pneumatike do sofisticiranijih rješenja za automatizaciju donijela je SMC-u globalni tržišni udio od 30% i 65% na japanskom tržištu.

Sa ponosom mozemo reci da nasa kompanija od 2020 godine postaje I ovlašteni distributer poznate Japanske koorporacije Mitsubishi Electric Corporation.

Mitsubishi Electric Corporation je formirana 1921. godine izdvajanjem odjela za proizvodnju električne opreme za brodove. Danas Mitsubishi Electric ima tvornice, R&D centre i prodajne organizacije u preko 120 zemalja svijeta.

Tehnološki napredak je pokretač  promjene u savremenom životu.

Više od 90 godina Mitsubishi Electric doprinosi ovom procesu vrhunskom tehnologijom, inovacijama i visokokvalitetnim proizvodima.

Zajedno čemo riješiti svaki problem

Tim je skup pojedinaca koji radeći zajedno postižu rezultate čija kvaliteta nadrasta pojedinačna postignuća članova tima. Zato mi vjerujemo u timski rad I zajedno sa našim klijentima koračamo ka novim dostignućima.

+387 35 364 430

RADNO VRIJEME

Ponedeljak - Petak: 8:00 - 16:00

Iskustvo

Više od 90 godina Mitsubishi Electric doprinosi ovom procesu vrhunskom tehnologijom, inovacijama i visokokvalitetnim proizvodima.

Primaj Specijalne ponude

Registruj te se da bi dobili najnovije posebne ponude.

    Vizija i posvečenost

    AM-Pneumatik d.o.o. u saradnji sa našim svjetski poznatim partnerima vam pruža najbolju stručnost i podršku za vaše projekte automatizacije. Kao odgovoran dobavljac  industrijske opreme za automatizaciju, mi svaki dan dokazujemo našu posvećenost trzistu BiH tako sto nasim klijentima, kroz nas know-how,tehničku podršku I rad na terenu , izlazimo u susret I nudimo adekvatna rješenja u raznim procesima proizvodnje.

    Misija

    Japanska poslovica kaže: ”Niko od nas nije pametan toliko koliko svi mi zajedno.” Toga su svjesna uspješna preduzeća i zato se kontinuirano bave svojim timovima. Tim je skup pojedinaca koji radeći zajedno postižu rezultate čija kvaliteta nadrasta pojedinačna postignuća članova tima. Zato mi vjerujemo u timski rad I zajedno sa našim klijentima koračamo ka novim dostignućima.