Tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom

Pon-Pet: 08:00 - 16:00

24h Servis

Telefon: +387 35 364 430

Krečanska 15A, pp 1, 75000 Tuzla

Strojna rješenja

Svaki stroj predstavlja različite izazove upravljačkom sustavu. Ponekad su velike količine I / O potrebne lokalno ili su umrežene. Mala veličina regulatora često je važna, dok će u drugim slučajevima ključni čimbenici biti temperatura, pozicioniranje ili analogna kontrola.

Za dizajnera stroja idealno je rješenje imati standardnu ​​filozofiju upravljanja koja se može prilagoditi individualnim potrebama svakog stroja. To je upravo ono što System Q donosi u upravljanje strojem.

Kompaktni

Zbog svog modularnog dizajna, System Q koristi manje prostora na ploči od mnogih drugih kontrolera. Uz to, Mitsubishi nudi širok raspon U / I kartica visoke gustoće i analognih modula koji su idealni za smanjenje prostora za instalaciju. Za vrlo kompaktne instalacije, System Q nudi cjelovito rješenje koje se sastoji od pozadinske ploče, CPU-a i napajanja, što je podržano širokim rasponom mrežnih opcija za I / O i uređaje.

Fleksibilno

Pri projektiranju upravljačkog sustava za određeni stroj, fleksibilnost je često ključni zahtjev. Mnogi proizvođači strojeva razvijaju niz proizvoda koji zahtijevaju osnovni koncept upravljanja kojem se mogu dodati dodatne značajke s povećanjem performansi stroja. Platforma za automatizaciju System Q tome je idealna.

Sustav Q obuhvaća širok raspon modula, uključujući više od 22 različite vrste temperaturnih i analognih modula, 20 različitih modula za pozicioniranje i širok raspon komunikacijskih uređaja.

To podržavaju osnovni i napredni PLC CPU kao i web poslužitelji, PC CPU, Process CPU, C Controllers, Motion CPU i redundant CPU.

Jednostavno programiranje

Jedan od najvećih troškova u bilo kojem upravljačkom rješenju je vrijeme programiranja i inženjerstva. Sustav Q to svladava user-friendly, intuitivnim programskim alatima. Uz to, veliki naglasak stavljamo na programski kod za višekratnu upotrebu, koji koristi funkcionalne blokove i sekvencijalnu funkcijsku tablicu. Ugrađeni alati za postavljanje podržavaju ovaj postupak, čineći konfiguraciju posebnih funkcionalnih modula jednostavnom, brzom i lakom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *